Resultat af valgforsamlingen

Ved valgforsamling 15. september blev følgende valgt til menighedsrådet for Nr. Felding og Tvis sogne. Nr. Felding: Harald Damtoft, Jens Kristian Jensen, Bent Glinvad, Michael Thestrup, Verner Thomsen. Tvis: Monica Madsen, Tove Sabro, Knud Erik Hornstrup, Elin Toft, Jens Ole Mørup. Suppleanter Nr. Felding: Anna-Marie Rahbek, Karna Bech Lauritsen

Vi skal samtidig oplyse om, at det er muligt at udløse afstemningsvalg, hvis der indleveres en kandidatliste senest 13. oktober. Kandidatlisten kan afleveres hos Henning Petersen, Idrætsvej 3, Nr. Felding, 7500 Holstebro. Mobil: 2662 1841 og henningpets@gmail.com.

Kandidatlisten skal udarbejdes på en godkendt formular. Formularen findes på Kirkeministeriets hjemmeside: www.km.dk og på www.xn--menighedsrdsvalg-mob.dk

Der skal vælges 10 medlemmer til Nr. Felding/Tvis menighedsråd, 5 fra hvert sogn. 5 stillere skal underskrive kandidatlisten. Menighedsrådet i Nr. Felding og Tvis Sogne vælges for 4 år. Det nye menighedsråd tiltræder første søndag i advent.

Del dette: