Du er her:

Babysalmesang i Tvis kirke

23.april begynder der et nyt hold babysalmesang i Tvis kirke. Der er tilmeldingsfrist 20.april

Vi synger salmer og børnesange med dans, fakter og andre effekter til at stimulere sanserne.

Vi ved at musik har stor betydning for det spæde barn og dets udvikling, og derved bliver babysalmesang også en anderledes måde at tilgodese sit barns behov på.

Så grib fat i datteren og barnebarnet, mødregruppen eller bare dig selv og dit barn til en dejlig oplevelse i kirken.Kirke- og kulturmedarbjeder Dorte L. Jeppesen er underviser, og hun får musikalsk hjælp af kirkens organist.

Find information om hvor og hvornår næste hold begynder på kirkens hjemmeside/facebookside, eller kontakt Kirke– og kultur-medarbejder Dorte på kkm.nrft@gmail.com eller 30 30 10 42

Babysalmesang er nærvær mellem mor/far og barnet i kirkens rum med dets musik og salmer.

Nyt hold i Tvis kirke Begynder 23. april

Alle foregår i
Tvis kirke kl. 10:00-10:45.
Afsluttes med lidt frugt og kaffe.
23. april 19
30. april 19
7. maj 19
14. maj 19