Frivillige ved Nr. Felding kirke

Vores kirke vokser - derfor har vi brug for DINE hænder!

Kirke betyder forsamling eller fællesskab. Nr. Felding Kirke har derfor en klar vision om at engagere menigheden i kirkens arbejde. Vi ønsker, at alle i Nr. Felding Sogn skal have medejerskab til byens kirke og dens aktiviteter - både i og udenfor gudstjenesterne.

Som frivillig ved Nr. Felding Kirke har du mulighed for at være tilknyttet i en kortere eller længere periode eller blot til et enkeltstående arrangement - alt efter hvad der passer dig bedst.

Som udgangspunkt tilbyder vi frivilligt arbejde indenfor

- Børnepasning/undervisning

- Kaffe og bespisning

- Arrangementer

- PR-materiale

- Teknik

- Ad hoc opgaver

Vi har brug for mennesker i alle afstøbninger og i alle aldersgrupper. Vi vil nemlig gerne bruge dine personlige kompetencer bedst muligt!

Kontakt sognepræst Jacob Storgaard på 40 27 14 76 eller jwc@km.dk eller Kirke- og kulturmedarbejder Dorte Jeppesen på 30301042 eller kkm.nrft@gmail.com