Du er her:

Mere end en million mennesker udover hele jorden har deltaget i et Alpha kursus i løbet af de sidste 10 år.

Kurserne afholdes i kirker, hjem, skoler,
universiteter og fængsler.
De giver en mulighed for at udforske den
kristne tro i en afslappet atmosfære.
Varighed
Kurset varer i 10 uger plus en hel lørdag.
Det er enkelt, venligt og afslappende.

ALPHA er:

A - Alpha er for alle der gerne vil vide mere om kristentroen.
L - Lærdom og latter – det er muligt at lære noget om kristentroen og samtidig have det sjovt.
P - Pasta og pizza – aftenen starter med et fælles måltid.
H - Hjælpsomhed. I små grupper hjælper man hinanden til at forstå de spørgsmål, som talen rejser.
A - Alle spørgsmål er velkomne. Intet spørgsmål er for enkelt eller for provokerende

Kunne du tænke dig at høre mere om kristendommen og finde ud af, om den har noget at sige dig?

Kunne du tænke dig at stille dine spørgsmål og komme med dine svar i en samtale med andre interesserede?
Så er Alpha kurset noget for dig.
Det er for alle, uanset hvor meget eller lidt man tror.
Hver aften består af 3 elementer

MAD + OPLÆG + SAMTALE

Dato for opstart: fra 28. januar Sted: Kurset afholdes i Info: kontakt sognepræst
 (10 mandage + én lørdag)Menighedshuset i Nr. Felding    Jacob Storgaard

Tilmelding til ALPHA-kursus Januar 2019 i Nr. Felding

Dine informationer:

* = Skal udfyldes

28jan kl. 18:30

ALPHA-kursus

Er der mere i livet end du tror? (intro)

28jan kl. 18:30
04feb kl. 18:30

Hvem er Jesus?

04feb kl. 18:30
18feb kl. 18:30

Hvorfor døde Jesus?

18feb kl. 18:30
25feb kl. 18:30

Hvordan kan jeg tro?

25feb kl. 18:30
04mar kl. 18:30

ALPHA-kursus

Hvorfor og hvordan skal jeg bede?

04mar kl. 18:30
11mar kl. 18:30

ALPHA-kursus

Hvorfor og hvordan skal jeg læse i Bibelen

11mar kl. 18:30
16mar kl. 00:00

Weekend

Hvem er Helligånde, Hvad gør Helligånden,  Hvordan kan jeg blive fyldt af …

16mar kl. 00:00
18mar kl. 18:30

ALPHA-kursus

Hvordan kan jeg stå imod det onde

18mar kl. 18:30
25mar kl. 18:30

ALPHA-kursus

Hvorfor og hvordan skal jeg fortælle det til andre.

25mar kl. 18:30
01apr kl. 18:30

Helbreder Gud i dag?

01apr kl. 18:30
08apr kl. 18:30

ALPHA-kursus

Hvordan kan jeg få mest ud af resten af mit liv/Hvad med kirken?

08apr kl. 18:30

”Jeg havde brug for, at Gud viste, at Han var der”
Sandie kom kun i kirke til højtider. Hun var spiritist og meget skeptisk over for Gud.

”Jeg har egentlig altid troet på Gud, men tænkte, at Han havde mere travlt med andre mennesker end mig,” fortæller Sandie Sørensen fra Fårevejle.
Hun var meget interesseret i det alternative og engle. Gud selv var for langt væk. Samtidig fyldte frygt og frustration meget, fordi hun led af en kronisk stofskiftesygdom, som lægerne ikke kunne diagnosticere.

Gav Gud et ultimatum
Sandie havde kun været i kirke til højtider, da en veninde inviterede hende med på Alpha.
”Jeg anede intet om kirken, men besluttede mig alligevel for at tage afsted,” fortæller 39-årige Sandie, som gav Gud et ultimatum. Hvis tre bestemte ting blev nævnt på mødet, ville hun blive. Ellers ville hun gå.
”Jeg satte mig på bagerste stolerække nærmest døren. Oplægget gik i gang, og inden der var gået 20 sekunder var de tre ting nævnt.” Så blev Sandie siddende.
”Det var meget svært at være der. Jeg var meget forvirret og havde ikke tillid til Gud. Jeg havde ikke lyst til at hægte mig på Ham. Jeg havde brug for, at Han viste, at Han var der,” fortæller Sandie.

Plads og rum på Alpha
På et tidspunkt fik hun en stærk, fysisk oplevelse af, at Gud var nær. Så begyndte alting at ændre sig.
”Jeg havde lavet en stor kløft mellem mig og Gud. Men Gud sagde, at Han var lige her,” husker Sandie.
”På Alpha er der plads og rum til at være mig. Jeg kan finde Gud i mit eget tempo og bliver ikke angrebet eller påduttet noget,” siger hun.
Sandie har siden været med til at holde tre Alpha-kurser og leder kirkens café for unge i byen. Hun står også lovsangen i kirken.
Efter Alpha begyndte Sandie at bede om visdom til lægerne og ikke længe efter fik hun en diagnose og den nødvendige behandling.
”Før var jeg bange for at dø. Men det er fedt at have Gud, for så behøver jeg ikke være bange. Jeg ved, hvor jeg skal hen,” fortæller Sandie.