Vi synger salmer og børnesange med dans, fakter og andre effekter til at stimulere sanserne. Vi ved at musik har stor betydning for det spæde barn og dets udvikling, og derved bliver babysalmesang også en anderledes måde at tilgodese sit barns behov på.

Så grib fat i datteren og barnebarnet, mødregruppen eller bare dig selv og dit barn til en dejlig oplevelse i kirken.

Kirke- og kulturmedarbjeder Dorte L. Jeppesen er underviser,
og hun får musikalsk hjælp af kirkens organist.

Find information om hvor og hvornår næste hold begynder på
kirkens hjemmeside/facebookside, eller kontakt Kirke– og kulturmedarbejder
Dorte kkm.nrft@gmail.com eller 30 30 10 42

Datoer for babysalmesang

24sep kl. 10:00

Babysalmesang Nr. Felding

24sep kl. 10:00
08okt kl. 10:00

Babysalmesang Nr. Felding

08okt kl. 10:00

Tilmelding Babysalmesang Nr. Felding August19

Dine informationer:

* = Skal udfyldes

Nyhedsmail Familievenlige arrangementer

Dine informationer:

* = Skal udfyldes

Modtag mail om familievenlige arrangementer?

Hvis du ønsker at modtage en mail når kirken laver arrangementer målrettet familier, så kan du udfylde ovenstående skema.

Ved tilmelde dig til Kirkens nyhedsmail om familievenlige arrangementer, registreres den e‐mailadresse, som du selv afgiver. Oplysningerne benyttes udelukkende til at sende dig nyhedsmailen. Alle formulardata, der indtastes via hjemmesiden opbevares krypteret. Du kan til enhver tid kontakte Kordegn eller Kirke- og kulturmedarbejderen hvis du ønsker at få dine oplysninger slettet.